Het systeem van enkele mailservers van KPN zijn verouderd en worden niet langer ondersteund. KPN kondigde aan dat het enkele mailservers zou gaan uitschakelen. Helaas was deze oplossing de enige manier waarop KPN klanten gebruik konden maken van het verzenden van e-mail over de algemene internationale mailpoort 25 omdat hun netwerk deze poort voor alle andere mailservers dan die van hunzelf blokkeert. En aangezien dat hun eigen mailservers nu niet meer functioneel zijn en KPN een alternatief niet aanbiedt zijn vele mensen nu gedupeerd en kunnen ze niet langer e-mail versturen.

Dat is dus niet zo handig voor de KPN klanten met een gewoon hostingpakket bij Flexwebhosting, welke van de KPN mailserver gebruik maakten. Om u, als KPN klant bij Flexwebhosting, toch te kunnen laten mailen, hebben we hiervoor nieuwe servers ingericht en geschikt gemaakt voor gebruik. Wij kunnen uw hostingpakket hier naar verhuizen, zodat u via alternatieve instellingen toch e-mail kunt blijven versturen.

Wilt u hier gebruik van maken? Dan kunt u een e-mail of ticket sturen om verhuisd te worden naar één van deze ‘speciale’ servers. Uw e-mail mag u richten aan klantenservice@flexwebhosting.nl, het ticket mag gericht worden aan technische afdeling. U hoeft hierbij enkel aan te geven over welke domeinnaam het gaat, u krijgt dan van ons wat meer informatie en een indicatie wanneer we deze verhuizing voor u kunnen realiseren. Deze verhuizing bieden wij u natuurlijk volledig kosteloos aan.

Dit artikel is geplaatst op 10 november 2015. Het kost je ongeveer 1 minuten om het te lezen.