Mond-tot-mondreclame, maar dan online

Met ReviewPilot wordt online review marketing bereikbaar voor ieder bedrijf. Speciaal voor klanten van Flexwebhosting geeft ReviewPilot een jaar gratis lidmaatschap cadeau!

Stel je voor...

Al weken lang twijfel je over je nieuwe TV. Bij welke winkel ga je die bestellen? Bij die ene grote online verkoper, waar je €100 korting krijgt en gratis thuisbezorging? Of toch bij je lokale verkoper bij jou om de hoek? Iets duurder, maar wel makkelijk voor de garantie. 

Op de buurt-barbecue gooi je je dilemma onder het genot van een sateetje eens in de gemengde groep aanwezigen. De een na de ander looft de service van de winkel om de hoek, terwijl genoeg klachten over de webwinkel de ronde doen. Is je keuze snel gemaakt?

Mond-tot-mondreclame, maar dan online. Dat is Review Marketing. Webwinkels gebruiken review marketing al jaren, en met succes. Deze luxe is nu ook beschikbaar voor bedrijven zonder webwinkel. Bouw ook aan een goed imago en word veel beter gevonden dankzij de bekende gele sterren van Google.

  

Recensies verzamelen

Bij ReviewPilot kun je ongelimiteerd en met meerdere websites klantbeoordelingen verzamelen. Deze recensies worden geautomatiseerd naar Google gestuurd. Gegevens zoals wat voor een type bedrijf je bent, je contactgegevens, je sociale media kanalen en openingstijden zijn erg belangrijk voor je vindbaarheid in de online zoekmachine. Met ReviewPilot heb je hier geen omkijken meer naar.

Geen grote bezoekersstroom? Met live uitnodigingen kun je een klant ter plekke vragen om een beoordeling achter te laten. Handig voor in je winkel, showroom, op een beurs of zelfs bij een klant op locatie.

Start nu met scherpe prijzen. Kijk op www.reviewpilot.nl of meld je eenvoudig aan op deze pagina.

Actievoorwaarden:

Deze aanbieding is alleen geldig voor bestaande klanten van Flexwebhosting. 

Gebruik bij aanmelding bovenstaande link om een jaar extra te krijgen.