Servers | Dedicated

Met een dedicated server krijg je toegang tot de krachtigste servers die er zijn. De server is helemaal van jou en je beheert alles wat er gebeurt op de server.

Flexwebhosting serverruimte

Dedicated servers verliezen populariteit

Dedicated servers zijn niet meer zo populair als dat ze ooit waren. De voorkeur gaat tegenwoordig vaker uit naar virtuele machines in the cloud.

En met reden. De techniek achter cloud-platformen blijft in rap tempo ontwikkelen. Ze zijn inmiddels zo ver, dat de noodzaak van een dedicated machine (afzondering van andere gebruikers) al lang niet meer van toepassing is.

Alleen in specifieke gevallen kan een dedicated server nog van toepassing zijn. Ben je echter op zoek naar een krachtige, snelle en veilige omgeving voor jouw server? 

Kijk snel naar ons aanbod VPS servers. De kracht en flexibiliteit van een cloud, maar dan wel op Nederlandse bodem.

Dedicated servers op voorraad

Ben jij op zoek naar een dedicated server voor jouw project? We helpen je graag verder!

Vanwege de afnemende vraag, hebben we geen grote aantallen servers meer op de plank liggen.

Neem contact op met onze verkoopafdeling via 040 235 9290 of sales@flexwebhosting.nl om de actuele voorraad en mogelijkheden te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Jongens die weten waar ze het over hebben! Al bijna 10 jaar tevreden klant met meer dan 300 websites die we hosten bij FlexWebHosting.

Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Marcel van Vugt, Web a Lot

Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis. Er is in 5 jaar tijd nooit een moment geweest waarop ze me niet wilden of konden helpen. Erg tevreden!

Thomas Bogaarts, Europe Web Media

Ik heb meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)

Start met je favoriete hosting app

WordPress
Joomla
Drupal