Veiligheid artikelen

Januari 2020 – WordPress plug-in security update

31 januari 2020|

In de afgelopen tijd is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins InfiniteWP Client, WP Database Reset en Code Snippets.

November 2019 – WordPress plug-in security update

29 november 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Maintenance en Email Subscribers & Newsletter.

Oktober 2019 – WordPress plug-in security update

25 oktober 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over het Bridge thema en de plug-ins Easy FancyBox en Fast Velocity Minify.

September 2019 – WordPress plug-in security update

27 september 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de update van WordPress zelf en over de plug-ins Bold Page Builder, Formidable Forms en Rich Reviews.

Exim CVE-2019-15846 – Wat moet je doen?

07 september 2019|

Een onderzoeker heeft een nieuw lek ontdekt in mailsoftware Exim, waarmee hackers op afstand een server kunnen overnemen. Lees meer of en zo ja welke actie je moet ondernemen om je server te beschermen.

Augustus 2019 – WordPress plug-in security update

23 augustus 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Fastest Cache, Popup Builder, Woody Ad Snippets en Email subscribers & Newsletters.

Juli 2019 – WordPress plug-in security update

19 juli 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins Shortlinks by Pretty Links, Yoast, Easy Digital Downloads en Ad Inserter.

Juni 2019 – WordPress plug-in security update

14 juni 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WordFence, WP Database Backup, ConvertPlus Popup en Slick Popup.

Mei 2019 – WordPress plug-in security update

10 mei 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WooCommerce Checkout Manager, Yellow Pencil Visual Theme Customizer, Yuzo Related Posts en Pipdig Power Pack.

Ga naar de bovenkant