Vind de perfecte domeinnaam

Het startpunt van je online avontuur.

Een website of webshop begint met het kopen van een perfecte domeinnaam. Heb je een voorkeur voor een domeinnaam? Check hier of deze nog beschikbaar is en claim jouw perfecte domeinnaam vandaag nog! Flexwebhosting biedt verschillende domeinextensies, zodat er altijd een domein is voor jouw website of webshop.

Wil je e-mailen met jouw bedrijfsnaam? Het is ook mogelijk om alleen een domeinnaam voor jouw zakelijke e-mail te registreren.

Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op via de chat waar onze medewerkers je helpen met elke vraag.

Flexwebhosting hosting serverruimte
website migratie

Hosting

Bij Flexwebhosting vind je niet alleen jouw perfecte domeinnaam, maar kun je ook uit diverse hosting pakketten kiezen. Of je nu een website wilt bouwen of zelf je eigen hosting pakketten wilt samenstellen. Het kan allemaal.

website migratie

Website verhuizen

Had je al een website waar je een nieuwe domeinnaam voor hebt gevonden, maar staat deze nu bij een andere provider? Flexwebhosting helpt je graag met het verhuizen van jouw website. Wij regelen het voor je!

website migratie

SSL-certificaat

Voordat je begint met je website is het belangrijk om deze te beveiligen met een SSL-certificaat. Een beveiligde website is niet alleen goed voor de vindbaarheid van je website, het is ook verplicht door de AVG.

Activeer je domeinnaam

De afgelopen jaren zijn er meer dan 500 domeinextensies bijgekomen. Hierdoor is er veel keus en zijn er ook veel mogelijkheden voor jouw domeinnaam. Weet jij al welke extensie je wilt gebruiken? Veel van onze klanten registreren naast een .nl domeinnaam ook een .com of .eu domeinnaam met dezelfde naam. Check snel of jouw extensie nog beschikbaar is.

Heb je een goed idee voor een domeinnaam, maar wil je deze nog niet gebruiken? Registreer jouw domeinnaam alvast om er zeker van te zijn dat je deze op een later moment kunt gebruiken. Zodra je jouw domeinnaam wilt gebruiken, kun je deze eenvoudig via het klantenpaneel koppelen aan een hosting pakket. Het enige wat je nog hoeft te doen is je website publiceren. Of verwijs je domeinnaam eenvoudig naar een reeds bestaande website.

Maak je website

Nadat je jouw domeinnaam hebt geregistreerd kan je beginnen met het ontwikkelen van je website of webshop. Flexwebhosting biedt hier diverse mogelijkheden voor.

Met onze websitebuilder maak je eenvoudig jouw website. Kies uit een van de 500 design templates en richt je website in zoals jij dat wilt. Je website is direct geschikt voor alle apparaten, zoals desktop, tablet of een mobiel.

Wil je liever een WordPress website waar je verder geen omkijken naar hebt? Dan zijn onze WordPress hosting pakketten de ideale uitkomst voor jou. Wij zorgen voor de installatie, de back-ups en het onderhoud, zodat je zorgeloos aan de slag kunt met jouw website.

Ook voor de ontwikkelaars en webdesigners biedt Flexwebhosting een geschikte oplossing. Met onze webhosting pakketten bouw je jouw website of webshop in een webapplicatie naar keuze. Kies een pakket die het beste bij je past en begin direct met het ontwikkelen van je site.

E-mailen met je eigen domeinnaam

Naast een unieke domeinnaam voor je website of webshop, is het ook belangrijk om een uniek en zakelijk e-mailadres te hebben. Hierdoor kom je direct professioneel over. Flexwebhosting biedt verschillende e-mail pakketten aan, zodat je direct kunt e-mailen met je eigen domeinnaam.

Zoek je perfecte domeinnaam

De perfecte domeinnaam vind je bij Flexwebhosting. Claim vandaag nog jouw domeinnaam.

DOMEINNAMEN

Ga jij voor een .nl, .com, .be of .eu domein? Of gaat je voorkeur uit naar .shop of .nu? Het kan allemaal bij Flexwebhosting. Vind hier jouw domeinnaam.

EXTENSIEOMSCHRIJVINGPRIJSPERIODE
.nlNederland€14,991 jaar
.shopWebshop€44,991 jaar
.beBelgië€19,991 jaar
.euEuropese Unie€17,991 jaar
.appApplication€29,991 jaar
.coColombia€41,391 jaar
.meMontenegro€23,991 jaar
.orgOrganisatie€21,991 jaar
.bizBusiness€24,991 jaar
.comCommercieel€19,991 jaar
.netNetwork€21,991 jaar
.nuNiue€32,991 jaar
.deDuitsland€18,991 jaar
.infoInformatie€21,991 jaar

Wat onze klanten zeggen

Jongens die weten waar ze het over hebben! Al bijna 10 jaar tevreden klant met meer dan 300 websites die we hosten bij FlexWebHosting.

Chris Kroon, SEOlab
Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Marcel van Vugt, Web a Lot

Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis. Er is in 5 jaar tijd nooit een moment geweest waarop ze me niet wilden of konden helpen. Erg tevreden!

Thomas Bogaarts, Europe Web Media

Ik heb meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)