Herroepingsrecht

Let op: het hieronder beschreven herroepingsrecht geldt uitsluitend voor klanten die de als consument een (leverings)overeenkomst zijn aangegaan.

Het herroepingsrecht

Als consument heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen en zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Een downloadlink staat onderaan deze pagina.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat je direct gebruik wilt maken van de door ons geleverde diensten, betaal je alleen voor het door jou gebruikte deel.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, vragen wij je om een e-mail, al dan niet met het ingevulde modelformulier als bijlage, te sturen naar klantenservice@flexwebhosting.nl.

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van het herroepingsrecht, ontvang je alle betalingen (met aftrek van het door jou gebruikte deel) binnen veertien dagen terug. Je draagt zelf alle eventuele retourkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

Uitsluiting herroepingsrecht

Geef je tijdens het bestelproces aan dat je direct gebruik wilt maken van de door ons geleverde diensten? Dan beginnen wij direct na totstandkoming van de overeenkomst met de uitvoering ervan. Je erkent dan dat het herroepingsrecht voor de geleverde diensten vervalt zodra deze binnen de herroepingstermijn volledig zijn uitgevoerd.

Hier is sprake van bij die diensten, die binnen de bedenktermijn van 14 dagen volledig kunnen worden geleverd. Een voorbeeld hiervan zijn domeinnaamregistraties, aangezien deze diensten in de meeste gevallen vrijwel direct worden voltooid.

Wat onze klanten zeggen

Jongens die weten waar ze het over hebben! Al bijna 10 jaar tevreden klant met meer dan 300 websites die we hosten bij FlexWebHosting.

Chris Kroon, SEOlab
Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Marcel van Vugt, Web a Lot

Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis. Er is in 5 jaar tijd nooit een moment geweest waarop ze me niet wilden of konden helpen. Erg tevreden!

Thomas Bogaarts, Europe Web Media

Ik heb meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)

Start met je favoriete hosting app

WordPress
Joomla
Drupal
Woocommerce