Flexwebhosting

Een serieuze hostingprovider barstensvol Brabantse gezelligheid.

Flexwebhosting hosting serverruimte
Stijging

Groei je met ons mee?

Inmiddels is Flexwebhosting BV met ruim 60.000 klanten uitgegroeid tot een van de grootste webhosting providers van Nederland.

We hebben zo’n 150.000 domeinnamen voor onze klanten geregistreerd. We hebben nu ca. 6500 webservers ondergebracht in verschillende datacentra in regio Amsterdam.
In deze datacentra werken onze mensen dag en nacht om de kwaliteit te waarborgen en om onze servers te onderhouden.

  • ruim 60.000 klanten

  • 150.000 domeinnamen

  • 6500 webservers ondergebracht

Wie is Fxw.nl?

Flexwebhosting BV heeft in 2005 een nieuwe afdeling opgericht: Fxw.nl.
Deze afdeling richt zich alleen op het hosten van dedicated servers, managed servers en VPS servers.
Zowel particulieren, MKB als grotere bedrijven kunnen bij ons terecht voor hosting.

Een voorbeeld van een grote website die bij ons wordt gehost is onlineluisteren.nl, via deze website kunt u via internet radio luisteren.

Raket

Wat onze klanten zeggen

Jongens die weten waar ze het over hebben! Al bijna 10 jaar tevreden klant met meer dan 300 websites die we hosten bij FlexWebHosting.

Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Marcel van Vugt, Web a Lot

Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis. Er is in 5 jaar tijd nooit een moment geweest waarop ze me niet wilden of konden helpen. Erg tevreden!

Thomas Bogaarts, Europe Web Media

Ik heb meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)