Houder wijzigings formulier

Een domeinnaam is jouw eigendom, totdat je de domeinnaam overdraagt of de registratie beëindigt. Met een houderwijzigingsformulier kun je de domeinnaam overzetten naar een nieuwe eigenaar. Het houderwijzigingsformulier van Flexwebhosting kun je hier downloaden.

Na invullen van het formulier kun je dit op de volgende manieren aan ons zenden:

Per e-mail
klantenservice@flexwebhosting.nl

Per post
Flexwebhosting BV
Doctor Cuyperslaan 72
5623 BB Eindhoven

Wat onze klanten zeggen

Jongens die weten waar ze het over hebben! Al bijna 10 jaar tevreden klant met meer dan 300 websites die we hosten bij FlexWebHosting.

Chris Kroon, SEOlab
Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Marcel van Vugt, Web a Lot

Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis. Er is in 5 jaar tijd nooit een moment geweest waarop ze me niet wilden of konden helpen. Erg tevreden!

Thomas Bogaarts, Europe Web Media

Ik heb meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)

Start met je favoriete hosting app

WordPress
Joomla
Drupal
Woocommerce