Artikelen

Oeps, vergeten!

03 juli 2020|

We vergeten allemaal wel eens wat. Van het zetten van een wekker (gaap) tot de sleutels van de voordeur (oeps). Ter ere van "I forgot day" (ieder jaar op 2 juli) een top 3 van verloren zaken waar wij vragen over krijgen.

Mag het een bezoeker meer zijn?

20 februari 2020|

Reken jij jezelf al rijk met het aantal bezoekers dat je in je statistieken ziet? Misschien werken die statistieken dan niet helemaal lekker en is het tijd voor wat anders.

Januari 2020 – WordPress plug-in security update

31 januari 2020|

In de afgelopen tijd is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins InfiniteWP Client, WP Database Reset en Code Snippets.

De IP-adressen zijn op

23 december 2019|

Het zat er natuurlijk al lang aan te komen. Op een gegeven moment is de koek op. Ook al is die digitaal. Ook IP-adressen zijn er 'maar' een beperkt aantal. Hoe zit dat nu met het internet en de opvolger, IPv6?

November 2019 – WordPress plug-in security update

29 november 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Maintenance en Email Subscribers & Newsletter.

Oktober 2019 – WordPress plug-in security update

25 oktober 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over het Bridge thema en de plug-ins Easy FancyBox en Fast Velocity Minify.

September 2019 – WordPress plug-in security update

27 september 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de update van WordPress zelf en over de plug-ins Bold Page Builder, Formidable Forms en Rich Reviews.

Exim CVE-2019-15846 – Wat moet je doen?

07 september 2019|

Een onderzoeker heeft een nieuw lek ontdekt in mailsoftware Exim, waarmee hackers op afstand een server kunnen overnemen. Lees meer of en zo ja welke actie je moet ondernemen om je server te beschermen.

Augustus 2019 – WordPress plug-in security update

23 augustus 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Fastest Cache, Popup Builder, Woody Ad Snippets en Email subscribers & Newsletters.

Ga naar de bovenkant