Apple artikelen

Gevolgen onderhoud servers

03 mei 2018|

Heeft u opeens last van een mopperend e-mailaccount op uw telefoon of computer? Waarschuwingen over een beveiligde verbinding die het aangeboden certificaat niet accepteert? Dan is dit artikel voor u.

Help, mijn server is lek!

11 januari 2018|

De afgelopen week stond de halve wereld weer eens op z'n kop. Door een bepaalde manier van werken, kan er via de processor toegang worden gekregen tot het geheugen. En tja, dat geheugen he. Daar staat dan weer van alles en nog wat in opgeslagen. Wachtwoorden bijvoorbeeld...

Verkouden computers?

11 juni 2014|

Ik hoor het mijn moeder nog zeggen. "Niet met natte haren naar buiten, dan word je verkouden!" Een virusje meer of minder boeit ons inmiddels niet meer zo. Paracetamolletje hier, dagje rust daar en vol goede moed gaan we er morgen weer voor de volle 100% tegen aan. Maar hoe zit dat met uw computer? Hoe merkt u dat u te maken heeft met een patiënt, wat is het digitale alternatief voor een paracetamol en hoe dient u het toe?

Lekken in OS X en iOS

23 februari 2014|

Afgelopen weekend is bekend geworden dat er een ernstig lek in OS X en iOS is ontdekt. Hierdoor zou het mogelijk zijn om ogenschijnlijk versleuteld dataverkeer toch te kunnen lezen. Indien u het slachtoffer bent van misbruik van een dergelijk lek, kunnen bijvoorbeeld gebruikersnaam/wachtwoord combinaties zijn achterhaald.

Ga naar de bovenkant