CMS artikelen

November 2019 – WordPress plug-in security update

29 november 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Maintenance en Email Subscribers & Newsletter.

September 2019 – WordPress plug-in security update

27 september 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de update van WordPress zelf en over de plug-ins Bold Page Builder, Formidable Forms en Rich Reviews.

Juli 2019 – WordPress plug-in security update

19 juli 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins Shortlinks by Pretty Links, Yoast, Easy Digital Downloads en Ad Inserter.

Juni 2019 – WordPress plug-in security update

14 juni 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WordFence, WP Database Backup, ConvertPlus Popup en Slick Popup.

Handmatig updaten van WordPress nodig

11 februari 2018|

Vorige week werd WordPress versie 4.9.3 uitgebracht. Helaas zat er een klein euvel in: de auto-update functie binnen WordPress zelf werd hiermee uitgeschakeld. Websites op versie 4.9.2 zijn wel automatisch geüpdatet naar 4.9.3, maar zullen niet automatisch verder gaan. Even checken dus en handmatig een update uitvoeren. Zegt het voort!

Hoe kan je spam tegengaan?

08 januari 2018|

Niemand houdt van spam. Het is rotzooi en je hebt er niks aan. Oké, wie wil er nu niet z'n drieëntwintigmiljoen euro opstrijken uit de erfenis van de Nigeriaanse prins die toevallig net ergens nog een ver familielid blijkt te zijn? Of een date met een prachtige Russische dame die claimt mijn grootste fan te zijn en me een brief stuurt? Dromen kunnen we allemaal, maar uitkomen gaan die nooit.

Bouncers bij de voordeur – WPsecurity deel 2

12 november 2017|

Wat kun je doen om je WordPress website te beschermen? Een firewall is een goede uitkomst. Deze werkt voor jou bij de voordeur en fungeert als een soort bouncer. Want als je hackers buiten houdt, kunnen ze binnen ook geen kwaad doen.

Belletje trekken aan de achterdeur – WPsecurity deel 1

18 september 2017|

WordPress is hartstikke leuk. Nee echt waar, voor heel veel mensen is het een uitkomst. Developers zonder inspiratie, designers zonder technische kennis en gebruikers van alle niveaus. Helaas is dat nu net ook de valkuil. Maar, ook voor hackers is het leuk. En dat vinden wij, als hostingprovider, dan weer niet leuk.

SearchReplaceDB2 script waarschuwing

31 juli 2017|

Draait je WordPress-sites op je server? Grote kans dat je dan wel eens gebruik gemaakt hebt van het SearchReplaceDB script van InterconnectIT. Heb je er dan ook aan gedacht om dat script weg te gooien nadat je klaar was? Zo niet, dan heb je waarschijnlijk een probleem.

Ga naar de bovenkant