Wordpress artikelen

Januari 2020 – WordPress plug-in security update

31 januari 2020|

In de afgelopen tijd is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins InfiniteWP Client, WP Database Reset en Code Snippets.

November 2019 – WordPress plug-in security update

29 november 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Maintenance en Email Subscribers & Newsletter.

Oktober 2019 – WordPress plug-in security update

25 oktober 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over het Bridge thema en de plug-ins Easy FancyBox en Fast Velocity Minify.

September 2019 – WordPress plug-in security update

27 september 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress (plug-in) community. In deze post lees je informatie over de update van WordPress zelf en over de plug-ins Bold Page Builder, Formidable Forms en Rich Reviews.

Augustus 2019 – WordPress plug-in security update

23 augustus 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WP Fastest Cache, Popup Builder, Woody Ad Snippets en Email subscribers & Newsletters.

Juli 2019 – WordPress plug-in security update

19 juli 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins Shortlinks by Pretty Links, Yoast, Easy Digital Downloads en Ad Inserter.

De beste SEO tips voor WordPress – SEO #4

25 juni 2019|

Met de enorme populariteit van WordPress, kan dit platform natuurlijk niet ontbreken in onze serie. In dit vierde deel en afsluiting van onze SEO-maand krijg je de beste tips om jouw WordPress site zoekmachine klaar te stomen.

Juni 2019 – WordPress plug-in security update

14 juni 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WordFence, WP Database Backup, ConvertPlus Popup en Slick Popup.

Mei 2019 – WordPress plug-in security update

10 mei 2019|

In de afgelopen maand is er weer het een en ander gebeurd in de WordPress plug-in community. In deze post lees je informatie over de plug-ins WooCommerce Checkout Manager, Yellow Pencil Visual Theme Customizer, Yuzo Related Posts en Pipdig Power Pack.

Ga naar de bovenkant