Aanbieding artikelen

Black Friday aanbiedingen

22 november 2017|

Wij vinden het leuk om dingen weg te geven. Of het nou korting is of producten of diensten zijn, wij worden er blij van. Daarom pikken we ook een graantje mee van de gekte van deze dag en hebben we zes aanbiedingen verzonnen waarvan wij denken dat jij er wat aan hebt. Waar waar komt het eigenlijk vandaan? En wat doen we er mee?

1 Juni: Dag van de Domeinnaam

31 mei 2017|

Op donderdag 1 juni is de landelijke Dag van de Domeinnaam. Op deze dag staat de domeinnaam centraal en worden allerlei grote en kleine acties vanuit de branche georganiseerd om aandacht te vragen voor wat je, vooral zakelijk, met domeinnamen kunt doen.

Waarom zou u gebruik willen maken van een SSL certificaat?

26 augustus 2014|

Een tijdje geleden postten we een artikel over de nieuwe mogelijkheden van SSL certifcaten. Hierbij is het niet langer vereist om een uniek IP adres te hebben om gebruik te kunnen maken van een SSL certificaat voor uw website. Dit scheelt natuurlijk kosten, maar ook in het gemak van het installeren hiervan. Maar nu is de vraag, waarom zou u gebruik willen maken van een SSL certificaat? Uw website werkt toch ook gewoon, via http://uwwebsite.nl? Waarom zou u via https://uwwebsite.nl bereikbaar willen zijn? Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden, is een uitleg over SSL misschien handig.

Juli aanbieding

03 juli 2014|

Het is al weer juli. De eerste helft van 2014 is al weer voorbij en de zomer lijkt nu toch echt in aantocht. De hoogste tijd voor een nieuwe actie.

Acties in de maand juni

05 juni 2014|

De maand mei is inmiddels voorbij en dus wordt het tijd voor wat nieuwe acties. Meer van hetzelfde, en iets compleet anders!

Domeinnamen voor een prikkie in mei!

01 mei 2014|

Aast u al een tijdje op een nieuwe domeinnaam of een uitbreiding van de reeds door u geregistreerde namen, maar vindt u het wat te duur? Dan is de maand mei voor u een schot in de roos.

Ga naar de bovenkant