Het is al weer juli. De eerste helft van 2014 is al weer voorbij en de zomer lijkt nu toch echt in aantocht. De hoogste tijd voor een nieuwe actie.

Een VPS, Virtual Private Server, is dé stap tussen shared hosting en een eigen dedicated server. Waar u bij shared hosting gebruik maakt van onze hostingservice en wij de volledige server beheren, krijgt u bij een VPS het eigen beheer over ‘uw’ server. Deze staat dan alsnog wel op onze hardware, maar ú bepaalt wat u met de server doet. Versies van PHP, MySQL en Apache, geïnstalleerde modules, firewall-instellingen… U mag het allemaal zelf verzinnen. Daarnaast bepaalt u ook zelf welke websites u op uw eigen server host, of dat er nu eentje is of twintig!

Dit betekent dat u met een VPS natuurlijk veel meer vrijheid heeft. Een VPS wordt vaak gebruikt door webdesigners met hun eigen klanten, welke niet afhankelijk willen zijn van andere hostingpartijen of hun klanten een totaalproduct aan willen bieden. Daarnaast kan het ook handig zijn als u serieus met uw websites aan de slag bent en wat meer mogelijkheden nodig heeft of als u bijvoorbeeld meerdere websites wilt hosten maar niet voor iedere website een apart hostingpakket wilt betalen.

Interessant? Dan doen wij er nog een schepje bovenop en is juli dé maand om te beginnen! Wanneer u deze maand met een Premium VPS 2 begint, betaalt u de eerste drie maanden slechts € 25,- per maand in plaats van € 45,-. Dat geeft u € 60,- voordeel! Plaats de bestelling van uw eigen server NU!

Dit artikel is geplaatst op 03 juli 2014. Het kost je ongeveer 1 minuten om het te lezen.