SSL artikelen

Privacy op #1 door de nieuwe privacywet AVG

30 juni 2018|

25 Mei 2018. De dag dat alles zou veranderen. Privacy opeens op #1 van ieder bedrijf. Geen slordigheden meer, geen datalekken zonder dat iedereen het zou weten. En een autoriteit die zweepslagen en torenhoge boetes uit mag delen.

Veiligheid voor alles

24 juni 2018|

Passende technische en organisatorische maatregelen moeten er voor zorgen dat je voldoet aan allerlei regels. Een SSL-certificaat helpt je daarbij.

Versleutelde mail van deur tot deur?

06 juni 2018|

Onder andere met het oog op de AVG (wie kent hem niet?), wordt het versleutelen van de communicatie van en naar een server steeds belangrijker. Dat geldt dan niet alleen voor websites, maar ook voor e-mail.

Gevolgen onderhoud servers

03 mei 2018|

Heeft u opeens last van een mopperend e-mailaccount op uw telefoon of computer? Waarschuwingen over een beveiligde verbinding die het aangeboden certificaat niet accepteert? Dan is dit artikel voor u.

Waar moet je bij de nieuwe privacywet op gaan letten?

29 april 2018|

Het zal niemand ontgaan zijn. Op 25 mei dit jaar wordt de WBP vervangen door de AVG en wordt onze privacy vanaf dat moment door Europese richtlijnen bewaakt. Maar, hoe zit dat nu precies? Waar moeten we (extra) op gaan letten?

Ga naar de bovenkant