OPHEFFING DIENSTEN

Lees hier hoe je een opheffing aan ons doorgeeft

Om je hostingpakket en of domeinnaam op te heffen hebben wij een schriftelijke opheffing van je nodig.

Dit kun je doen door een e-mail te zenden aan klantenservice@flexwebhosting.nl of via je klantenpagina een ticket aan te maken voor de Klantenservice.
Je dient hierbij je klantnummer op te geven en aan te geven wat je wil opheffen. Geef hierbij duidelijk aan:

– Alleen de hosting, je domeinnaam blijft dan behouden;
– Alleen de domeinnaam, je hosting blijft dan behouden;
– Hosting én domeinnaam, we heffen dan beide voor je op.

Vergeet niet om je klantnummer te vermelden in je bericht, anders kunnen wij de opheffing niet in behandeling nemen!

Let op! Je opheffing dient uiterlijk twee maanden voor de verleng/verval datum van je domeinnaam of pakket in ons bezit te zijn. Eerder mag natuurlijk ook. We heffen de diensten dan per einddatum op. Dit is de datum die je op de laatste factuur ziet staan.

Je ontvangt altijd een bericht terug van ons, houd je mailbox daarom goed in de gaten om te weten of wij de opheffing hebben verwerkt, misschien hebben wij nog aanvullende vragen over je verzoek.

Wat onze klanten zeggen

Jongens die weten waar ze het over hebben! Al bijna 10 jaar tevreden klant met meer dan 300 websites die we hosten bij FlexWebHosting.

Chris Kroon, SEOlab
Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Marcel van Vugt, Web a Lot

Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis. Er is in 5 jaar tijd nooit een moment geweest waarop ze me niet wilden of konden helpen. Erg tevreden!

Thomas Bogaarts, Europe Web Media

Ik heb meerdere keren om advies gevraagd voor de best mogelijke server-setup voor mijn webshop, en dat heeft tweemaal een goedkoper advies opgeleverd.
Dat noem ik pas service! :)

Start met je favoriete hosting app

WordPress
Joomla
Drupal
Woocommerce